Каталог товарів
Хата Ваша - Турбота наша
Shopping cart 0
UA | RU

Барбекю

Вугільний гриль Weber Classic Kettle 47 см, чорний
Газовий гриль Weber Traveler Compact
Газовий гриль Weber Spirit E-315 GBS, чорний
Газовий гриль Weber Spirit E-320 Classic, чорний

Барбекю - це пристосування для приготування м'яса і продуктів виключно на свіжому повітрі. Свиду барбекю це кругла жаровня на підставці, в якій відбувається горіння. Вгорі барбекю розташована решітка, на якій можна готувати сосиски, овочі, м'ясо і все що Вам прийде на розум. В основному це ще й переносне обладнання. Барбекю не має кришки, тому що з додаванням кришки це вже стає грилем.

ГОТУВАННЯ НА БАРБЕКЮ

Перед тим як почати готувати, в саму жаровню кладуть дрова або інше паливо, щоб розвести вогонь. Грати встановлюють вже після того, як вугілля починають гаснути. Але є і виняток, якщо решітка виготовлена з жаростійких товстих прутів і її потрібно очистити, то можна таку решітку встановити, коли вогонь ще горить і він якраз і розтопить шари жиру. Цей спосіб вважаю набагато найпростішим, ніж відмивати старий жир вручну.

ВИДИ БАРБЕКЮ ЗГІДНО ЗАСТОСОВУВАНОГО ПАЛИВА

  • Барбекю на дровах – це найбільш економний варіант. Таке барбекю відмінно можна переміщати і брати з собою на пікнік, на дачу, в ліс і так далі. Розпалити таку жаровню ви зможете навіть тим, що знайдете на відпочинку. Розмір таких жаровень досить осудний, її дно можна заповнити спочатку гілками, щоб потім отримати більше потрібних вугілля. При готуванні на барбекю на дровах, м'ясо отримує природний аромат справжнього диму. У цьому є своя особливість готування на свіжому повітрі.

  • Барбекю на вугіллі - найбільш популярний вид барбекю на сьогоднішній день. Це досить легкі і негабаритні жаровні, адже навіть при невеликому обсязі заповнення вугіллям, виходить чимала кількість спека. Таке барбекю досить швидко розпалюється і поширює трохи диму.

  • Газові барбекю-спосіб роботи від спалювання газу з балона. Таке барбекю розпалюється від одного сірника і продукти швидше будуть готово. Газові барбекю зовсім не поширюють дим.

  • Електричні барбекю-вид, який за своїми властивостями дуже схожий на духовку, для роботи такого барбекю потрібен доступ до розетки. Дим при такому способі готування теж відсутня.

Існують переносні барбекю і барбекю, які закріплені на одному місці, їх ще називають садовими камінами.

Пропонуємо вам вибрати зручне для Вас за типом палива і виду установки барбекю в нашому інтернет магазині. Купити барбекю-значить забезпечити собі смачний відпочинок на природі.