Каталог товарів
Хата Ваша - Турбота наша
Shopping cart 0
UA | RU

Посуд для бару і Барний інвентар

Барний інвентар в 21 столітті не вважається виключно привілеєм сегмента HoReCa, його повсюдно можна зустріти в звичайних будинках людей, що люблять різноманітність, вечірки або просто смачні напої. Бармен-це не тільки професія, а й мистецтво, а для будь-якого мистецтва потрібен необхідний інвентар.

Якщо ви вирішили купити посуд для бару, потрібно скласти список базових речей для приготування напоїв:

  • Мірний стаканчик, іменований ще як джигер або вимірник, в класичному варіанті має конусоподібну форму об'єм який 40 мл, виготовлений з нержавіючої сталі, має всередині насічки. Дає можливість в точності до міліметра слідувати рецептом. Зараз можна ще зустріти варіант мірного стаканчика, що складається з двох частин різних обсягів, з з'єднанням по денця.

  • Шейкер - ємність, що нагадує склянку з кришкою, призначена для змішування інгредієнтів. Поділяють 2 основних види шейкера: класичний і Бостонський.

Класичний або Європейський шейкер - це три металеві елементи: колба, кришка і фільтр в кришці. Досить простий у використанні. Бостонський або Американський шейкер більш професійний варіант. Для змішування інгредієнтів Бостонським шейкером використовуються два скляних або металевих склянки, шляхом накладання їх один на одного.

  • Склянки і келихи. У барній практиці це виключно різна по функціональності посуд. Барні склянки можна назвати змішувальними склянками, так як їх основне призначення смішити відповідні один до одного елементи. Ще одне призначення-охолодити вже готовий коктейль. А ось келих потрібні для самої подачі коктейлю. Кожен коктейль повинен подаватися виключно в своєму вигляді келиха, який розкриває його смак.

  • Барна ложка - призначена для перемішування інгредієнтів коктейлю. Має набагато довшу ручку, ніж звичайна чайна. Різні форми ложок допомагають виконувати різні допоміжні функції.

  • Мадлер - пристосування довжиною 19 см для розминання інгредієнтів коктейлю.

  • Стрейнер або барне ситечко використовується для відділення льоду, відрізняється від кухонного сита формою вироби.

  • Ніж для бару - основне використання: зняття цедри і подрібнення інгредієнтів для коктейлю.

  • Щипці і відерце для льоду - своєрідний термос для охолодження напоїв. Щипці дуже зручні для наповнення коктейлів кубиками льоду.

Це тільки базовий Барний інвентар для приготування напоїв, основний набір залежить від того, що, як часто і в яких обсягах буде готуватися. У нашому магазині ви можете купити барний набір, в який входять різні необхідні елементи, або ж купувати їх окремо. Можна так само купити подарунковий набір для бару, який неодмінно оцінять.